Forbruger produkter

Gør dine planter glade - brug GreenF produkter

GreenF SneglVæk

Vi har udviklet et 100 % økologisk middel der holder dræbersneglene væk fra din have; og som er gødning for jorden samtidig. Den er giftfri og 100% ufarlig.

SneglVæk virker ved at opløse sneglens slimlag. Lav en rand af sneglemidlet rundt om grøntsagsbedet, så kravler sneglen ikke derind!

SneglVæk vaskes bort med regnvandet, og vil gå i opløsning som bliver til næring i jorden. Efter kraftig regn bør man derfor opstribe randen med ny SneglVæk for at sikre den fortsatte præventive virkning.

Brugsanvisning

Lav et spor af bar jord rund om din køkkenhave, tramp den til så der er en jævn flade uden knolde, vand sporet med rigelig vand. Lad vandet trække ned i jorden. Vent i 5 min.

Hæld SneglVæk op i en vandkande og vand sporet i en ca 3-4 cm bred stribe, sørg for at der ikke er huller i den stribe produkt du har udlagt.

Nu vil sneglene ikke ind over striben.

Opsaml alle snegle inden for sporet, vær grundig.

Næste dag tjekkes for snegle (nogen der havde skjult sig i haven)

Hold striben let fugtig.

Efter 2 dage opblandes produktet i 1:10 vand og  striben, som du lavede ugen før, vandes med det fortyndede produkt, gentag det når nogle af sneglene igen begynder at krybe over “produktsporet”.

Hvis du ligger sporet tæt på grønsagsrækken, gøder du grønsagerne hver gang du udvander GreenF SneglVæk, og husk Greenf SneglVæk, er økologisk og indeholder kun gærede økologisk planteprodukter.